sommar träning

Jag Edina och mamma åkte ut till sommarträningen och tränade lite. Mest för att hon inte ska vara lika rädd.
Här kommer några bilder som vi tog.

Bilder.

Idag har jag tagit några fina bilder på hundarna. Det va inte så varmt idag men skapligt så man kunde vara ute hela dagen och det har jag faktiskt varit också. När mamma skulle ha "tassikyr" med hundarna tog jag kameran med mig ut och fottade lite också. Så här kommer de.

Monstret Salli. haha nej jag skojar. Men hon ser läskig ut.


Sen kommer min lilla sötnos. Edinas öra reste dig igen igår och står nästan normalt nu igen. Vi får väl se hur länge det varar denna gången.


För er som inte vet hur vår tomt ser ut så ska jag lägga in bilder från våra långsidor. En uppe ifrån och en nereifrån. Vi börjar nereifrån.
Ser ni så stor tomt vi har ? Gräs på båda sidorna och sen nästan värsta skogen i mitten.
Izabellabus

Nu kommer några bilder, som jag hoppas har varit väldigt efterlängtade. När Izabella sov här i fredags till lördags fick jag några fina bilder på henne och hundarna.

Jag har även lärt henne att kalla Samba för Tjockis. Eftersom hon har svårt att säga Samba så blir det oockiis ockis. hahha ! så gulligt,

Izabella skulle leka med Edina som har blivit henne nya favvishund. Ina ina ina säger hon hela tiden.
Och så skulle Ofelia också leka med Izabella tyckte hon. Men Izabella bestämmd som hon är ville hon bara leka med Edina och då blev det ,
NAJ FELA NAAJ FELA,  Alltså nej ofelia. Alltså såå gullig hon ääääääärrr.


övrig info.

Tyvärr har jag märkt att det kommer upp en ruta och det är på min andra vanliga blogg och på en testblogg jag har också. Så på mina tre bloggar kommer samma ruta upp och jag har ingen aning varför. Men min kompis som är lite mer än ett proffs på bloggar får förklara för mig men denna veckan jobbar hon och så bor hon inte hemma då. Så till helgen kan jag fixa det.

Jag har inte tagit några hundbilder så därför har jag inte uppdaterat bloggen. Men jag ska nog skärpa mig lite. Och så får väl det komma några bilder sen även om de är på hundarna eller inte..

Så vi hörs ikväll eller imorgon med fin fina bilder som jag tagit sen sist.

Kanin bebisarna.

Nu var det länge sen jag la in några bilder på hundarna. Och det blir inga nu heller. Syrrans kaninungar är världens sötaste nu! Vi tror att det är två hermeliner och två som pappan. För två är jätte jätte små och två stora.

När Amanda skulle städa till kaninen så kollade jag på ungarna och fottade lite. Så här kommer bilder.

Denna är allra minst och om det är en hona vill jag att Amanda ska behålla den.


Här är den största och den minsta. De som amanda vill ha mest,
Ella.

Fick några söta bilder på Ella. Och hon har nu rest båda sina öron ser jag. Men min lilla Edina har tappat sitt ena och när som helst trillar det andra också.

 

Mina bortskämda sötnosar.

Mina små bortskämda drottningar fick följa med mig till syrran innan vid sex tiden. Vi va där och busade med dazy , men jag busade mest och roligast med min lilla lilla söta IZABELLA ! åh ni skulle bara vetat så gullig hon är. speciellt nu när hon pratar och man fattar till 75% vad hon säger för något.

När vi sen kom hem sov Edina hur länge som helst. Och sen bjöd jag de på makrill! muuums! Och vet ni. Jag tvingade mamma att fotta ! tihihi
Busfabriken

Idag var vi på busfabriken. Jag mamma anna och izabella. Senare kom även min mormor och moster dit när de ändå va i närheten. Och som vi lekte!! Här kommer några bilder som visar hur kul vuxna också kan ha när de leker går i gångar och åker kana.
Snacka om mor och dotterkärlek här!Här kommer mosterkärleken.Här kommer min ENORMT söta mormor åkandes från en kana. Lite rädd var hon men hon kom ner iaf. Ingen kan ha en bättre mormor än mig ! <3


Det var några av de bilder som min mamma tog idag. En riktigt riktigt rolig dag! Men snacka om att man blev TRÖTT efteråt.


knasboll

Schakki är världens mest konstiga hund. Han är som en golden men är en mittel. Helt knasigt. Han har alltid någonting i munnen. Och igår somnade han tillochmed med ett ben som kudde.!


Dockvagnsåkning&Träning

Jag tog alla hundarna förutom Ofelia i Izabellas dockvagn innan. Och klickade av några gulliga bilder.Sen tränade Maya lite med hundarna. Gav de godis och sånt.

Marsvinet badar

Imorgon ska jag och mamma åka iväg och lämna vår marsvinshane. Alla mina tre honor ska ha bebisar om några veckor och vi vill verkligen inte ha fler nu så tyvärr måste vi lämna iväg honom. Mamma hittade en kvinna som ville ha vuxna marsvin och då passar det ju perfekt! Så mamma badade honom idag och så fixade jag en innebur som han kan vara i över natten så han inte fryer ute.

Och det är ju Sambas bebisar marsvinen och hon va med hela tiden och undrade vad vi gjorde.
Maya och Edina.

När gästerna åkt hann jag ta några söta bilder på Maya och Izabella. De små söta flickorna. Som även de får komma in på bloggen.

När de kom in senare fick de ostbågar att äta.

Besök från USA

Idag ringde först lilla Maya till mig. En femårig flicka som ville leka med mig. Och så kom hon. Sen kom syrran och hennes lilla familj. Sen kom min morbror och hans fru. Och sen kom min mammas moster från Helsingborg också. Hon har en dotter som flyttade till Florida för länge länge länge sen. Det är ju mammas kusin. Så när hon åkte hit idag träffade hon en massa folk. Två kusiner också. Det är ju alltid kul att träffa!

Hon hade med sin enormt söta Chihuahua Harold också. Här kommer en massa massa bilder som jag tog på våra hundar och den lilla Harold.

Schakki brydde sig inte alls om att det kom in en annan hane till hans andra fyra tikar och det är så kul att vem som helst kan komma in på tomten som om ingenting. Jaa men nu kommer bilderna.Jag tror inte att han har sätt och träffat några marsvin och kaniner förrut. Han ville inget annat än att gå in till de små liven.Ser ni att min lilla 10 veckors bebis är nästan lika stor som Harold. HAHA

Sista bilden får bli när den chokladbruna gulliga hunden rullar sig. Men visst är han SÖÖT!?

Schakki och Edina

Igår kväll tog jag några söta bilder på Schakki och Edina,
Regninga bilder

Idag nu på kvällen tog jag och mamma lite bilder. När jag är på bilderna har mamma tagigt resten har jag tagit. Jag orkar inte skriva så mycket nu för jag vill inte få ont i huvudet igen så det blir bara en massa bilder som är mycket trevligare också tycker jag !
Det regnade när hundarna var ute därför är Samba alldeles blöt och Schaki fick en handduk på sig som han hade där i en halvtimme nästan.kaninungarna 1 vecka

Kaninungarna är idag 1 vecka gammla.Bärplockning och migrän

I torsdags åkte vi och plockade bär som jag nog har sakt innan. Jag mamma mormor och min morbrors fru. Vi åkte till det paret som har Salli när hon inte här hos oss. Och nu kommer det lite bilder därifrån.

När vi va klara fick jag enormt ont i huvudet och sen fick jag migrän. Därför kommer bilderna väldigt sent. Men jag har inte orkat lägga in bilderna då.

Första träningen

Min lilla mes Edina är tyvärrr rädd för väldigt mycket. Eftersom hon alltid går med sin mamma och pappa så "skyddar" de henne när hon blir rädd. Men när hon är ute själv är hon VÄRLDENS mes. Så jag och mamma åkte till stället där vi tränar och där valpkursen kommer vara i slutet av augusti.

Så vi åkte iväg på sommarträning där, och hon va en helt annan hund när vi åkte hem. Här kommer några bilder där ifrån.Oj men gud vilken kontakt vi har. Och undra vem som blev chockad över att Edina va så duktig ?? Joo mamma , ,hon fatta INGENTING ! HAHAHA. Riktigt kul.När vi tränat lite så tog vi en paus och då hittade Edina först en hästhovsdel och sen en ny kompis som först va väldigt skrämmande men sen va hon väldigt rolig.
Kompisen är en CollieDenna gulliga bilden får avsluta.

Bärplockning

Idag åkte jag och mamma iväg till Christers ( mormors sambo ) mammas kolonistuga och plockade en massa bär. Röda vinbär och svarta vinbär. Och mamma har gjort en massa massa massa saft. Hur många liter som helst. Min lilla Edina fick följa med och springa runder på kolonin. När vi kom hem blev Ofelia helt till sig och började busa med henne. Här kommer lite bilder.

Här är alla bären som jag plockade. Medans mamma plockade lite lite bär. Jag är alltiså bääst !


Edina var lagom trött.


I Ängelholm.

Idag skulle min pappa fixa någonting i Ängelholm vid halv 4. Efter det skulle vi åka inom Råbocka där min farmor och farfar har husvagnen. Så jag och mina tjejer åkte med och så satt vi utanför och väntade. Så jag fick en massa söta bilder. NJUT! Och förresten, Det har varit 25 grader idag tror jag. Såå sköönt!!
Åååh, Kolla så vacker min lilla drottning är !!Och väl framme i Råbocka somnade Edina ganska snabbt. Och sov tills vi skulle hem.


Edina den fina!

Detta är Sambas plats under stolen i köket. Och nu har Edina också hittat dit och de ligger och sover där tillsammans!!

Idag fick jag lite fina bilder här hemma på Edina. Här kommer några.

Mysbilder

Mamma hade en mysstund med hundarna nyss. Här kommer lite bilder.Sen har jag inte fottat mer idag. Men sen Edina kom hem har jag nästan bara mysit och busat med henne. Och varje gång hon ser mig blir hon så glad och hoppar och allt och blir så glad över att se mig.

Kanin bebisarna.

Åter lite om kaninungarna som föddes i lördags den 11/7. Jag tror jag har sakt innan att det var tre stycken? Men idag så kollade jag och mamma på de för första gången så noga. Och där fanns FYRA små sötnosar! Här kommer bilder på de små liven.

Denna enormt söta bilden får avsluta kaninbebisarna.

hittedjur!

Idag kom min kusin till mig. Så slingade hon mitt hår. När vi skulle vänta medans det blev klart för att tvätta bort det gick vi ut i trädgården för att sitta och få frisk luft. Så hördes det ljud utanför tomten, Det lät som en katt som skrek mycket men jag bara jaja Lisa, du hör väl att det är en människa som bara fular sig lite. Men det slutade aldrig och hundarna blev helt galna. Så jag gick till häcken och kollade där hundarna var helt galna och kollade. Och joo, där låg en sötnos. Liv rädd och allt. Så vi gick ut på utsidan då vi har staket på insidan så vi kunde inte nå sötnosen från insidan. När vi väl hittade den så skulle jag ta den. Men den bara fräste och såg riktigt farlig ut. Så jag gick in och hämtade en vante. Med sån hårmössa med slingor utanför, och bilarna kollade verkligen. Men när jag kom tillbaka tog jag sötnosen direkt. Och den va så jätteliten!

Jag kollade och det var en söt liten flicka. Vi tog in henne och väntade tills mamma kom hem och kollade på henne. Hon hade skrapat hela hakan. Mamma listade ut att det kanske var bondens som bor en liten bit härifrån. Så mamma ringde dit och joo det var deras sötnos. Så vi gick och lämnade henne igen. Hon hade varit borta hela dagen men fick äntligen komma hem.

Men här kommer några söta bilder som jag tog på henne. Och hon är en KOPIA av Anna min systers katt! helt sjukt.
vägen hem från falkenberg

När vi körde hem från Falkenberg fottade jag lite. Så här kommer några bilder jag tog på vägen hem.
Enzo bilder!

Carina har varit snabb och skickar tre jättesöta bilder på lilla Enzo. Man ser redan nu så stor han har blivit. Vilken sötnooos!
Bilderna ??!

Det är så himla kul att läsa era kommentarer. Och ett STORT tack till alla som har skrivit lycka till och grattis, Vi är så stolta här hemma. KOMMENTERA PÅ! tihih

Och hörreni valpköpare, skicka bilder till mig, Andreasvensson@hotmail.com så det kan komma in lite bilder på era små sötnosar som kan visas här också!! Alla vill ju se hur de små valparna ser ut! Även ni som inte har köpt valpar från E-kullen, utan från andra valpkullar, skicka gärna!!

På väg hem.

Nu är vi på väg hem. Vi har kört ut från campingen för cirka 5 minuter sen och sen ska vi ta en annan väg hem. Men när vi är hemma ska jag hämta min lilla BEBIS! som jag saknar så mycket!!

Det har iallafall varit en väldigt trevlig helg med massor av framgångar. CK för Schakki båda dagarna och för Dazy en dag. Det gick över förväntan!


Rapport hemifrån.....

..... Kaninen Nini, en hermelin och Valle, en renrasig dvärgkanin har fått tre små bebisar. Den ena var väldigt liten och vi får kolla på de imorgon när vi kommer hem. Så får vi se hur de mår.

I tvååker dag 3

Jag är så nöjd över denna dagen! Vi åkte hit med en nakentik. Men ingen päls alls.  Dommaren vi hade va från Rumänien och han var helt chockad över att färgerna räknades som samma ras. Nere i Rumänien var det olika raser för varje färg. Så han hade väldigt svårt att bestämma sig över vem som skulle bli plaserad hur.

När mamma och Schakki mötte en vit hane, ville dommaren att både Schakki och sen vita att de skulle kunna bli bäst i den gruppen de tävlade i. Men den vita vann över Schakki efter cirka 10 minuters velande. Men jag tycker om att de kollar en gång extra än att de inte kollar alls.

Schakki blev sen 4de bästa hane. Och vi är JÄTTENÖJDA!!

Dazy gick in sen efter hanarna och tävlade ensam i gruppen. Hon fick  första pris och CK! kan ni tänka er? En naken mittel. Alltså måste Dazy vara väldigt söt och fin ändå..

Sen blev vi andra bästa tik med henne. Och jag blev så GLAD! Men tyvärr är hon för liten för att få tävla om cacib.

Nu kommer det lite bilder som pappa tagigt.

Kolla så fin kontakt jag och Dazy har!Här är ordningen på tikarna, Etta tvåa och trea.Här är BIR och BIM. Och grattis till hanen som även fick sitt EFTERLÄNGTANDE cert efter 2års ålder och blev CHAMPION idag. GRATTIS!


Och här är de fina priserna som Schakki och Dazy vann, igår och idag. Jag är sååå nöööjd!!

I tvååker dag 2

Nu sitter vi utanför husvagnen och pappa har startat grillen. Vi kom hem från utställningen för några timmar sen och nu sitter vi bara här och degar och njuter.

Ofelia sover på en filt bredvid mig. Schakki sitter och kollar på en valp som är vår granne och Samba och Dazy är inne i husvagnen och sover.

Men till utställningen nu då. Mamma skulle gå med Schakki eftersom han har varit en mes när jag gått.

Imorse väckte mamma mig vid  kvart över 7. Och då körde vi till utställningen för att sätta upp tältet som vi inte fick upp igår. När vi sattit upp tältet åkte vi hem och köpte nybakande bullar och åt frukost. När klockan sen va halv 11 var vi vid utställningen.

Först va det Schakkis tur gå in. Han mötte först en annan hane som fick CK, och sen va det Schakkis tur , men både han och Schakki fick CK. Och vi , Speciellt mamma blev jätteglada. Schakki har fått många 2or nu på raden för han varit så blyg och ville inte att de sklle röra honom. Tillslut kom Schakki tyvärr 5a av hanarna , men vi är JÄTTENÖJDA.

Sen blev det Dazys tur. Hon fick ett första pris och sen va det en annan tik som vann över henne. Men att hon fick en etta med sin päls blev vi väldigt glada.

Men nu kommer det lite bilder som vi har tagigt idag, Jag och min kära pappa.


Molly en valp från C-kullen kom och hälsade på.
Mamma gick med sin lilla Schakki för första gången. Andra gången som hon gick. Och förra gången var i tvååker för tre fyra år sen när hon gick med Ofelia för min syster va utomlands. Och det var innan jag hade börjat.
Här är Alfonzo. En valp från A-kullen.


Jag och Dazy.
Och lilla Alfonzo blev BIR! och det blev ingen bim.


När vi väl kom hem blev alla väldigt trötta.Schakki sover med huvudet upp, så han kan hålla koll på allting.


Sen tog jag en filt och sen Schakki och så la jag oss där , och han somnade direkt.Och nu ska vi kolla lite tv och sen är det sängen som kallar. För er som blev förvirrade nu, så har jag gjort en massa innan jag skrev klart. Jag började detta inlägg vid 4, och nu är klockan 9. Så därför är inte början rätt om man gämför med nu,Vi ska upp tidigt imorgon och börja tidigt i ringen. Vi kanske ses imorgon ???

I tvååker dag 1

Idag när vi kom var vi ute med hundarna och gick jag och mamma. Men tyvärr missade vi att man kunde sätta upp tältet på utställningen idag. Så vi får gå upp tidigare imorgon och göra det. Men gud så kul det ska bli. Även om det kommer gå dåligt kommer det inte spela någon roll. Det känns som om vi är här för att ha mysigt och campa.  Men nu kommer lite bilder. Vi har inte tagigt alls mycket idag men det blir fler imorgon. Det tar väldigt lång tid ladda upp en bild eftersom internetet inte är så snabbt här. Men jag sa försöka.

Här sitter min pappa, Med en hund på varje sida.

Och nu säger vi godnatt och imorgon blir det en tidig och lång dag. Och förresten, just nu ligger jag och har tre små hundar i min säng. Och jag själv, får knappt plats. tihih. Vilka busar.

igår och badet.


Nu sitter jag i husvagnen i Falkenberg, som sakt. Eftersom det är ganska segt att åka i 80 hela vägen hit var det väldigt segt. Jag tog och sov lite och sen va vi helt plötsligt framme. 

I förgår var jag och passade Izabella och sov hos henne. Så igår lekte vi en massa och busade och nu kommer det en massa bilder från igår.

Tyvärr blev antingen Izabella eller Edina suddiga . Men skit samma ! :) Här leker hon iaf med Ina, som hon kallar henne.


Kolla dockmamman i bakgrunden!

Izabella säger , Momoo, amba blablabla,. hahaha ! Världens gulligaste unge!


Syrrans kanin ska troligtvis ha ungar. Och igår tog vi in henne och Edina och Dazy blev direkt oroliga och undrande vad det var.Systrarna med ett år mellan kollar på kaninen tillsammans.
Idag badade jag min lilla Edina innan vi skulle lämna henne..
Snart påväg.

Vi åker om två timmar. Och jag har hittat ett litet kort i datan som man kunde ta ut , Och det va exakt lika stort som minneskortet. Och det är jättebra. Så Ikväll kommer det bilder om internetet fungerar, Men det är jag säker på att det gör !

Önska oss lycka till på tvååker. För det behöver vi verkligen ! HAHA

lämna ifrån en bebis??!

Idag har vi varit på ett litet kalas hos min kusin. Och imorgon ska vi lämna min lilla bebis där! åh saknar henne redan! Jag vet hon kommer ha det jäääätteeebra där. Men vem vill lämna sin 9veckors valp i fyra dagar lixom?

Imorgon ska jag upp tidigt och börja packa och allt sånt och sen när pappa slutat jobbet klockan fyra bär det av till Falkenberg! Vi ska ha det så mysigt där jag mamma pappa och mittlarna.

Jag tror inte att det fungerar att lägga in bilderna på denna datan för det finns ingen CD"öppnare" så jag kan inte installera kameran. Men jag ska försöka när vi är där. Annars kommer jag skriva lite om hur det går. Jag har tagigt med min systers usb så jag kan vara inne på internet. Väldigt väldigt kul. Eftersom jag ska vara där själv vill jag vara vid datan ibland och ha det kul :D

Men nu ska jag stänga av min lilla data sen hörs vi imorgon kväll eller på fredag efter hundutställningen i TVÅÅKER.

Dagen i bilder!!

Idag gic jag upp vid 11 och tog hand om min lilla bebis. Sen kom min kusin som varit på Partille cupen hela förra veckan. Riktigt kul att få träffa henne igen! Så hon har tagigt alla bilder som jag lägger in nu. Njuuut. Och för er som inte ser skillnad på Samba och Schakki. Så är Samba den sötnosen med extremt mycket päls!!


Lisa busade väldigt mycket med dem som jag skrev i ett inlägg innan idag. Därför är deras tungor så långa!Efter en kort paus börjar leket igen. Här springer Ofelia efter bollen av skumgummi som jag köpte. Men tyvärr har ofelia tagigt sönder den lite. Men den är fortfarande rund. Och lägg märke till vår trädgård. Det ser ut som om det bara finns träd. Inte konstigt att jag fick en fästing!


Akta så inte Edina käkar upp er ! tihih


eller ni behöver inte bli rädda. Hon käkar upp sig själv först!Min lilla bebis! Och vi får inte glömma. Min Dazzling Flash Queen Of Edina

Efter allt bus och spring blev Edina väldigt trött!


ååhh min sötnos!Denna bilden tycker jag om !


Jag och min stora bebis!


Vilken KYSS!Här är vårt monster Sally. Nej men hon är väldigt stor och jobbig. Nu när man har vant sig med de små sötnosarna. Tur att vi alla älskar henne!


Kolla tungan!


Åh min söta samba!


Vi blev väldigt bleka här jag och min älskling.Senare på kvällen låg Schakki såå skönt i sängen. Sen kommer lilla skitungen. Sen kommer Samba och sen Ofelia. Alla fyra ligger i sängen och Schakki tycker det blir för trångt och går iväg. HAHA ! De är så gulliga !


Edina den fina!


Och min Sambabamba


Lördagens bilder.

Nu sitter jag nere i soffan och kollar på Beck. Ett avsnitt som jag redan sätt minst två gånger. Det är lite synd. Men nu kommer det lite bilder från i lördags som jag tog.

Här har Ella precis åkt och Edina tyckte det var gansa tråkigt att vara själv i buren.


Sen fick hon komma ut och mysa med mig i hängmattan. Och när det inte räckte blev det att hon låg under mig och mös istället.snygga Schakki fick också komma med. Eftersom Edina är så svart blir bilderna inte alls bra på henne. Så jag ändrade lite med kameran. På de oranga blev det mycket finare bilder men på lilla Edina va det samma sak. Jag får väl hoppas att det blir bättre senare.


Ser ni skillnaden?


så mysigt!!

Nu sitter jag här, mitt ute i trädgården med min laptop ,lyssnar på musik, och kollar när min kusin Lisa busar med alla mittlarna. De springer runder och jagar bollar och busar. Och Edina bara springer efter och springer och springer, men den stackars lilla bebisen hänger inte med.

Det är inte så varmt nu så man måste passa på att busa med de små liven nu.

Men nu säger lisa hela tiden till mig , Ser du ? du måste titta!! så jag får väl göra det nu. Ha en fortsatt bra dag.

Edina inlägg

Inatt sov Edina på mitt rum för första gången. Hon visste inte riktigt vad hon skulle göra men när hon såg hur lugn Samba var så blev hon också det. Jag har även en spegel som går ner till golvet. Och när hon fick syn på sig själv blev hon helt galen och började skälla och morra på sig själv. Och sen gick hon dit bara för att hon ville se den där andra valpisen i väggen.

Jag hade också tagit upp en massa massa leksaker som hon började att leka med och ha väldigt rolig med. Men Samba tyckte bara att hon var väldigt löjlig och hon  fattade inte varför Edina inte sov!

Jag ställde klockan och gick upp vid halv 4. Så fick hon komma ut och kissa.

Nu har vi nyss haft en träningspass. Och redan nu kan hon ligg och sitt. Efter 20 minuters tränande. Det är helt sjukt vad de lär sig fort. Men hon gjorde ju ALLT för att få de där godiset.

Jag är såå stolt över min bebis! tihihi. Jag är nog den lyckligaste som har två enormt gulliga och fina hundar! Alldeles för mig själv. Och jag som bara är 15 år gammal. Men ALLT är för min mamma är såå snäll och gullig! :)

Hejdå Ella!

Då har sista valpen Ella flyttat, Så nu är det bara min lilla Edina kvar.


Edina och Ella

Jaa då har Ella också åkt. Det känns väldigt skönt men ändå tråkigt. Edina ska få gå upp på mitt rum och sova där med min Samba och jag. Så idag tog jag några fina bilder på Ella och Edina.

Edina har vänster öra uppe. och Ella har höger från deras egna sida.


Vilka sötnosar. Tänk så söta ! tihihi

bara två kvar.

Det känns så tomt nu att bara ha Ella och Edina ute i den stora hagen. Idag är det ocså över 30 grader och tjejerna bara sprang runder och busade i 20 minuter sen slocknade de och fick komma in i buren igen.

Imorgon hämtas Ella och sen är det Edina som bor kvar. Åhh, det ska bli så mysigt att ha henne på mitt rum och få henne att sova i min säng. Men jag är nästan säker på att hon hellre vill ligga och sova med Samba speciellt nu när det är så varmt. Och just nu så sover tjejerna och sen ska vi bada Ella idag eller imorgon.

Nästa vecka är det ju hundutställningen i TVÅÅKER som Samba förra året blev champion i. Och vi sa ställa Schakki och fodertiken Dazy. Men Samba och Ofelia får följa med och vara stöd och lilla Edina får stanna hos mina kusiner och mysa där med dem. Men jag ska ha med laptopen så det ska bli bilder för varje dag där då! jättekul! hihi

Men nu ska jag sluta. Så får vi se om det blir badbilder idag eller om de kommer imorgon. Ha en fortsatt trevlig sommardag! :)

Hejdå Eddie!

Åh den lille Eddie lämnade också mig idag! Men det samma gäller här. Skicka bilder som kan komma ut på bloggen!

Hejdå Enzo !

Det känns som om det blivit väldgt mycket enzo och mer ska det bli. Som sakt så åkte killarna idag.:( Det känns så himla tomt! Så nu kommer det bilder på när Enzos familj kom hit.


Nu får ni ta hand om lilla lilla Enzo. Och skicka gättegärna bilder som kan komma in på bloggen här! Alltid kul med bilder som inte jag har tagigt!

Enzo badar

Enzo den lille gullungen fick ett rent bad igår eftersom han flyttade idag. Så nu kommer det en massa badbilder. Jag badade även Eddie idag, men det fanns ingen fotograf som kunde fotta så det blev tyvärr inga bilder på den lille.
varm dag.

Jag vet att det var ett tag sen nu. Igår va det 30 grader här i Åstorp. Och idag va det 32. Så det känns skönt att ha en fläkt som blåser på en när den är riktad mot mig.  Men aja. Igår när det va så varmt va valparna helt slut. Det va nog alla för den delen men de orkade knappt busa de små gullungarna. Så fick några gulliga stilar på vissa.

Detta är edina


Och ella .Syster med familj kom och sa hejdå till valparna.
När det är dags för mat blir det värsta cirkusen. Alla springer runder och hoppar och slår volter.
Marsvins träff.

Jag kom med den bästa ideen någonsin igår. Vi släpper ut valparna på gräsmattan och lägger in marsvinen i valphagen! och jovisst gjorde vi det. Och det är nog första gången valparna ville komma in ihagen igen när de nyss kommit ut ! hahaha! Men tyvärr blev bilderna inte alls bra. Batteriet höll på att ta slut och jag hade ingen som helst aning om detta. Därför är bilderna inte så bra. Hoppas det inte gör något.Sen släppte vi in Eddie till valparna. Han har varit så intresserad av de enda sen han såg de för första gången. Och när han väl kom in till de blev han först helt stilla som en staty men sen började han busa med dem. Vilket de inte uppskattade lika mycket som han själv.


Sen blev det ellas tur.


Men hon va inte snäll så hon fick pussas utanför gallret.


Samba älskar verkligen marsvinen och de är hennes små bebisar.
Helt plötsligt hade vi valpar som badade i poolen! Vilka busar. Men det var nog skönt att svalka av sig.Och det får avsluta. För nu ska jag ut och sätta mig under trädet hos de små busungarna och mysa.

varmt!

Igår va det så varmt så man orkade inte göra någonting. Jag bara låg hos valparna hela eftermiddagen efter vetrinären tills på kvällen.


Fåglar i växthuset!

Jag har berättat att Schakki HATAR fåglar ? Och katter som inte hör hemma på vår tomt. Så fort det finns en fågel på tomten springer han efter och skrämmer iväg den. Och när vi kom hem fån vetrinären så fanns det en SKATA i vårt växthus och Schakki blev riktigt förbannad! Ni skulle sätt honom. Ofelia tyckte också att det var väldigt intressant men Samba den mesen höll sig i bakgrunden.Han blev först väldigt rädd för han visste inte att han kunde komma så nära fåglen som han gjorde. Eftersom mittelspitzar är vakt hundar visste han nog int eheller riktigt hur han skulle bita i den. Så den fick flyga iväg levandes men förhoppningsvis kommer den aldrig dit mer. 

Vetrinär besök

Igår va det dags att åka till vätrinären och få sina sprutor och allt det dära. Jag följde med som fotograf men tyvärr tyckte inte vetrinären om att jag fottade så det blev inte så många bilder men de jag tog kommer här.Efter vetrinären körde vi direkt upp till mammas jobb. Hon hade lovat de gamla på ålderdomshemmet att hon skulle visa valparna och då passade det bra när vi ändå va ute och körde med alla.Hur många gamla som helst höll en valp och alla de gamla uppskattade att vi kom med små valpar och alla fick ett stort leende på läpparna när vi gick och hade säkert kvar det till när de la sig sa mamma. Så mysigt för de gamla att få vara med om det!:)


RSS 2.0