Edina.

Hemma i lilla Åstorp igen. Körde hem vid två och va hemma vid fyra halv fem. Och Edina min lilla bebis hade tid hos vetrinären klockan 4. Och då skulle hon kolla på benet, Och vet ni ? DET ÄR HELT LÄKT! hon får busa och springa lös. En dröm för lilla Edina! Kan knappt vänta på att få gå en runda med henne och bara släppa henne och låta henne komma tillbaka till mig och få godis. Såååå kul!

Hon drog även ut sina valptänder. Tre stycken som va kvar och satt som berget! Men nu har hon inga valptänder kvar och hon är såå fin ! :)

Just nu ligger hon i soffan bredvid amanda och sover. Stackars liten.. Rakade Salli ligger och sover här vid mig och Samba under pianot, De andra två mesarna ligger säkert ute i köket och sover. haha !

Men nu kollar jag på idol, och nu börjar det igen, Men förresten, det är utställning imorgon i VÄXJÖ, Tror jag sakt det många gånger redan. Men håll tummarna för oss. Jag och Samba som ska ställas i Championklass och Dazy som också ska ställas. Önska oss lycka till!

Före och efterbild

Vi kom fram halv 12 idag, en hel timme EFTER vi skulle. Lite drygt men vi hade väldigt roligt på bussen dit. Nu kommer de efterlängtade bilderna på Salli, en före och en efter bild.


buss istället för tåg.

Nu är vi påväg till Göteborg, med BUSS, egentligen skulle vi åkt tåg men det hade hänt något vid spåret i halmstad. Så är inte framme förrän om måånga timmaar.! Eller okej, två kankse. högst. Men nu ska jag fortsätta att sitta och snacka med tjejerna jag är med. Vi hörs senare , så ska jag lägga in bilder på Salli när hon är klippt och innan.

dagliga runder.

Nu varje kväll går jag ut med mina små flickor en lååång runda i Åstorp som oftast tar en timme. Det spelar lite roll hur mycket Edina drar och hur mycket hon luktar. För Samba går alltid lös. Hon har ett halsband på sig men ingen koppel. Och om vi möter en hund hade hon lätt sprungit hem om hon fått. Men nu går hon bara precis bakom mig eller går hon på andra sidan än där hunden är. Och sen Edina vill bara springa fram och busa med den andra hunden även om det är en stor Schäfer. Hon är så trög Edina. Tihihih.

För mig är det lov nu och det är sååå skönt. Idag sov jag skit länge och det är inget som jag inte vill. Verkligen skönt. Både mamma och pappa vilar lite nu, för pappa har väl varit uppe tidigt och mamma ska jobba inatt. Så då blev Samba också vääldiiiigt trött när hon hörde att de sa att de skulle sova och Samba kom upp till mig på rummet och nu ligger hon och sover i sin säng här bredvid min säng. Vilken liten busaaa!

Nu ska jag gå en liten liten runda med Edina, ska ta med lite godis och se om hon kan lära sig gå fot. Det är något som behövs nu när det är utställning nästa helg. Eller är det näst nästa ? Vet inte vilket datum som är när. Vi ska iaf till Växjö och till Malmö valp. Så blandar ihop när de är.

Men ska se nu om det blir ngn fin träning eller bara bus. Bara hon inte drar så mycket så är jag heeelnöjd!

Utmaning

Mitt rum är klart. Lite tavlor som ska upp och sånt smått. Men det är sååååååååå fint! skulle kunna vara här inne hela tiden. Mycket nöjd. Ska se om det blir några bilder nu snart. För det hade varit mysigt om det kommit.

För någon dag sen blev jag utmanad av Carina med Enzo (länk) att göra detta. Så här kommer det ! :)

Kopiera detta till din blogg,
Utmana 5 personer och berätta det för dem, samt personen som utmanat dig.
Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!
Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn
som svar (förutom på fråga 1).

Ok då sätter vi igång...

1. Vad heter du: Andrea

2. Ett ord på fyra bokstäver: Anka

3. Flicknamn: Amanda

4. Pojknamn: Adam

5. Yrke: Arbetslös. HAHA, vet inget yrke där. 

6. Färg: Kan ingen :(

7. Klädesplagg: Armband ( är det ett lädesplagg? haha) 

8. Mat: Apelsin

9. Sak i badrummet: Ansiktskräm

10. Plats/stad: Amsterdam

11. En orsak att vara sen: A

12. Något man skriker: Aj

13. Film: Aristocats.

14. Något man dricker: Apelsinjos

15. Band: Alcasar

16. Djur: Apa

17. Gatunamn: Aspvägen

18. Bil: Audi

19. Sång: Amazing - Kanye West 

Jag skickar utmaningen vidare till de som besöker mig. Har ingen aning om några som läset bloggen dagligen. Och de som läser den har oftast ingen egen blogg. Om ni inte har någon egen blogg så gör utmaningen i en kommentar.

skogspromenad

Igår var vi ute och gick i skogen med kusinen Mogge. Nästan varje dag går mamma i skogen och jag har följt med näääästan varje gång. Kulkul.

Och igår tog jag med kameran. Som är jääätteedålig. Men lägger in bilder iallafall så ni får se.


Här är mogge i fullfaart!

Fredags mys

Ifredags kom lilla Izabella till oss och skulle äta Thaimat. Och under maten fick hon nog och gick till marsvinen. Amanda som även är hemma denna helgen till på tisdag fottade henne.

Amanda ska köpa en ny bil och här kollar hon och pappa efter bil på internet.Izabella var även med där och va sööt.

 


nähe.

Förlåt för att det var så länge sen nu. Men när jag skrev i förra inlägget att det skulle komma in bilder så gick det inte. BESVIKEN till max. Sen har jag försökt göra det några gånger men det verkar bara vara min blogg som strular. Så vi får hoppas att det går nu.

Nähe, det går inte. Och jag är ännu mer besviken, Men jag ska försöka varje dag nu tills det går, För det SKA gå.

dygn 23

Nu var det ett tag sen jag skrev här. Ikväll kommer det lite bilder som är tagna sen sist. Happydog bilderna och annat gott.

Jag och mamma ska snart till skogen med alla sex hundar, Och så ska vi träffa kusinen Mogge där. Det regnar lite så det blir nog inga bilder. Men måste fixa mig lite nu och klä på mig och sånt.

Förresten, Ofelia är på dygn 23 idag med sitt löp och är fortfarande i höglöp. Och schakki är heeelt galen. Stackars liten..

OFELIAA?!

HAHAHAHAHAHHAHAA ! vet ni som jag skrattar nu ? jag har gjort mat till hundarna eftersom mamma inte är hemma. och när jag skulle ge maten kallade och kallade jag på Ofelia. Meeen ofelia kom inte !! och sen kom jag på att hon inte var hemma. Så nu står hennes mat på vasken och vet inte vad jag ska göra med den. Mamma får ta den när hon kommer hem ikväll. Meen soom jag skrattade . hahahah !

Kusinerna på besök.

Igår kom kusinerna vid halv 1 till mig och mina flickor. Och såå kul Mogge ( kusinens pudel) och Edina har. De fick busa i soffan för att Edina inte skulle skada sitt ben. Och hon blev sååå trött efteråt. Mamma tog några gulliga bilder på de busarna och jag tog några så här kommer bilder på de svarta KUSINERNA ! Aaawh, Våra hundars första kusin. Tiihihi.

Edina va lite mesig. och skulle sitta i mitt eller i Lisas knä. Men här kommer bilderna.

Den lille moggisen blev trött och somnade i mattes knä innan de åkte hem igen för att kunna sova skönt utan en massa morriga kusiner runt.


Happy dog + massa bilder!

Idag var det dagen som jag och alla hundarna skulle fottas av Happy dog. När vi väl var där kändes det som om hela släkten var där. Hahaha! Först fottades jag och mina två flickor. Samba och Edina. Och det gick jättebra! Mina flickor är såå fina!  Andra gången var Dazy och lilla Izabella. Dazy är väldigt skällig och skäller hela tiden. Men där blev någon fin bild iallafall. Tredje sättet var det en familjebild. Ofelia i höglöp brevid Schakki som blev helt galen och Dazy& Edina. Myycket fina bilder där med. Men bäst bilderna blev på MIG och alla fem mittlarna. Jag och Ofelia satt på en låda och jag hade Edina i mitt knä, Dazy på ena sidan om mig och schakki bredvid Ofelia och Samba vid mina fötter. Och det blev veerkligen BÄST ! Bilderna ska komma i nästa vecka med TEST på. Så snacka om att man läängar!!

Nu ska jag lägga in en massa bilder från veckan. Här kommer lite soffmys bilder.


Jag tror att det var i onsdags jag åt MAJSOLVAR. muums så gott det var . Och det tyckte hundarna också...
Lilla kusinen Mogge kom igår när jag va i skolan. Eller var det i torsdags? Iaf han kom och mamma tog några fina bilder. Edina var jätteduktig sa mamma. Hon ville busa och var snäll och förstod nog att Mogge var yngre än henne och tog det försiktigt

Dessa bilder tog Amanda som kommit hem från göteborg över helgen på mig och Edina.


RSS 2.0