Bilder från valpkursen

Jag kan inte vänta tills imorgon att se bilderna själv. Så de åkte in på datan och nu ska jag lägga in de här.


Här är det en inkallning, Kolla som hon springer.Och det får avsluta. Min kamera är ju inte den bästa längre. Och jaag vill lämna tillbaka den eller iaf åka dit så de får kolla vad som är felet med den. SJUUUKT!

Nu ska jag in i duschen och sen vänta SÄNGEN på mig. Läängtar redan till den.


Första valpkursen.....

...... är AVKLARAD! Edina är såå duktig och jag är så stolt över min bebis! tihihi. Mamma tog några bilder där men de kommer in imorgon för nu ska jag snart träffa min syster och så ska vi ut och äta. Och sen är det sängen tidigt idag igen.

Men jag är så glad över att hon kunde så mycket efter allt tränande och det värsta jag gjort är att lärt henne snurra. Hon snurrar HELA tiden. tihih. Miin sötnos.

Freestyle eller lydnad?

Jag känner mig så trött när jag kommer hem från skolan men vänjer mig väl snart. Så jag orkar inte gå och fotta hundarna ibland eller hela tiden som innan.

På söndag är det valpkurs som gäller! Ska bli så kuul! Men Edina är så stor nu känns det som så jag har redan tränat en massa. Känns tråkigt att de inte lär sig något alls annars. Jag har ju även gått en Freestyle kurs med Samba så lärt Edina lite steg och övningar och hon ÄLSKAR det. Så Edina blir nog en freestyle hund och ingen lydnads hund som Samba är. Hade varit kul om Edina skulle kunna bli bra i freestyle. Inte för att jag vill tävla i det utan mer för att det är roligt att kunna.

Men nu ska jag gå någonstans i huset där inte alla hundar är och träna lite med Edina. Så hon nästan kan allt innan kursen börjar. HAHAHA skojar bara. Men hon kan mycket och jag är sååååå stolt över min lilla bebis som är bäääst!

Tänk om alla människor hade kunnat få leva med minst en hund. Vilket bra liv alla hade haft då. Hundarna finns alltid för en. Och de sviker ALDRIG, (iaf inte om man har godis med sig ) Så hunden är verkligen något jag inte skulle klara mig utan nu.

Samba i höglöp

Jag tror inte jag har sakt det innan men Samba är i höglöp nu! Schakki piper och piper och Samba bara dansar för honom. Men nejnej ! inga valpar på min lilla tös!

Det är ju lite jobbigt nu när man får ha de uppdelade. Det är jag inte så van vid. Men det får man ju ha nu när det är som det är. Hoppas det snart är över så man slipper ha en inne hela tiden när resten är ute så det inte händer en olycka där ute.

Nu bär det snart av till helsingborg igen. Fotbolls match på Olympia.

Massa fakta

Igår var det andra dagen i skolan för mig. Och när jag kom hem var jag helt död. Trött och orkade inte göra något. Så jag gick och sov. Sen blev jag lite piggare.

Idag har jag vaknat vid 9 helt pigg och allt. Vilket är ovanligt för mig. Så jag gick ner till hundarna och de blev nog lika chockade som jag blev. Ha ha.

Just nu försöker jag kolla på tv. Men jag hör ingenting ! Ofelia och Edina ligger på golvet och busar och låter som om de dödar varandra.  Men de har mysigt iaf och tänk på kul att ha kvar sin sista tikunge som Ofelia fick göra nu.

Igår ringde även min syster Anna till mig. Hon som har Dazy, fodertiken. Och hon trodde att Dazy löpte. Så jag fick köra dit eftersom de inte visste om hon gjorde det eller inte. AMATÖRER! Nej jag skojar. Men jag körde dit som sakt och joovisst löpte hon. Andra gången hon löper nu och nästa löp blir det parning för hennes del. Så det blir nog valpar till våren här.

Första skoldagen

Skolan började idag. Ny skola , nya lärare , nytt chema, nya kompisar. Meeen som tur är har jag en av mina gamla klasskamrater i samma klass som jag kom i. Och det är jag väldigt glad över. Klockan står på 07.30 imorgon. Såå bääst att sova nu! inga långa kvällar längre. 10 är SENAST!

Allmänt om bloggen och tankar

Jag är så glad över alla kommentarer jag får av er. Tack så mycket och FORTSÄTT kommentera. Jag läser alla men om det är några frågor svarar jag i ett inlägg. Annars tar jag åt mig och tack så mycket för allt!

Kul att se så många som läser.

Jag har kommit på att räknaren som finns i menyn, inte fungerar. Vilket jag tycker är JÄTTESYND. Jag vill ju den ska fungera. Den kommer nästan adrig över 3 fast ni osm läser varje dag är mycket mer än så. Men någongång lär det väl fungera.

Och vad tycker ni om texten som finns i sidan? Fint ellerhur !

Inget intressant

Idag har Dazy varit hos oss en stund. Annars har det inte hänt så mycket med hundarna. Jag har inte varit hemma så jag har inte varit med de alls. Men jag har busat och mysigt med de lite alla på samma gång. Om man sätter sig på golvet och säger kom då! så kommer ALLA hundarna och hoppar och pussar en i huvudet. Myysigt.

Men nu har jag inget mer att säga. Förutom GRATTIS FARFAR som fyller år imorgon. Så det blir kalas för honom och sen vet jag inte vad som händer. Vi får väl se.

PITBULLEN!

Som jag sakt ska jag uppdatera mer och jag ska nog börja nu. Mamma sitter och försöker (och hon lyckas också men det tar TID) fixa hemsidan. Men bilderna sköter ju jag på bloggen.

Jag tror att Edina är en pitbull blandning, Vet ni hur hon biter och hur hon ska käka upp en! Det är helt sjuuukt. Hon låter ju som om hon kan käka upp alla i hennes närhet. En riktig busunge. Men det är ju egentligen jag som drar igång henne lite, tihihi, Det är så kul när hon är sån för Samba tråkisen vill aldrig leka, Schakki är för fin för det och för Ofelia är det i en helt annan värld. Så jag har ju ingen som busar så med en som Edina.

Jag längtar bara till valpkursen börjar. Det är näästan en hel månad kvar nu. Och snart kan vi allt innan jag ens har börjat. Jag vet ju allt som kommer för jag har gått valpkurs där med tre hundar sen 10 gånger. Så det blir 30 valpkurser. Så jag kan det där med träna valp. haha

Nej nu ska jag se om jag kan få till en OM ruta här på bloggen. Ni får kolla in senare om jag har kommit någonstans.


Kanin bebisarna.


Dessa bilder som kommer nu är tagna av syster. Det är på kaninungarna och de är verkligen de sötaste nu.

En liten kille till som sitter på toaletten.Mellan alla kaninbilder lägger jag in en bild jag tagit på mitt älsklingsmarsvin. Den mysigaste!!


Här är de ute för första gången. Ser ni killarnas isblå ögon ?Såå fint.


Här hälsar de på sin pappaDetta får bli den sista bilden. Killarna för sig och tjejen för sig. Hon stannar kvar. Eller , hon flyttar till göteborg med syrran om en vecka. Och killarna ska hitta nya hem.


Bildbomb 30-7de.


Nu var det väldigt länge sen jag skrev. Solen har skinit och det har inte varit så mycket data. Och när det varit det så har jag inte orkat blogga. Men sen denna månadens början så har jag inte lagt in en enda bild förutom på Edina. Så det kommer bli en bloggbildbomb nu. Lite text och mycket bilder. Och sen ska jag försöka uppdatera oftare. Men det är så att min kamera inte går som jag vill. Och nu väntar jag bara på att mamma ska följa med mig till affären så vi kan prata med dem.

I slutet av Juli fick Edina sin 12 veckors spruta.Detta var nog på kvällen. Schakki och EdinaEn annan dag ( fredag eftermiddag) när mina små drottningar leker. Edina är snart större än Samba. tihih
Fredagen fyllde min kusin Lisa 16 år. Grattis till henne. Och det var kalas där. Det fanns även en boxer valp. Inte min typ av hund men han va ritkgit söt! Det sa vara PÄLS och inget dräggel! hahaMamma och jag passade även Izabella. Så hon åkte med oss dit. Och självklart va Edina med.


Här är min mormor Izabella Edina i soffan och jag.

Någon annan dag kom Dazy på besök. Syrrorna leker riktigt nu. Nu när Edina inte längre är rädd för henne mer.


Vadå att Izabella är en busunge? som älskar hundarna? tihih.Detta är ännu en annan dag. Men innan tisdagen. Det är inte lätt att fotografera alla.HAHAHAHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAH ! jag kan INGET annat än skratta när jag ser denna bilden! hahahahaha
Här har min lilla bebis övernattat på sjukhuset och när hon kom hem igen blev hon bortskämd. Hon och jag va vid min lilla laptop när syrran satt mittemot med sin.


Ojsan, en valp vid laptoparna på köksbordet? Tur att inte pappa såg det !


Och den lilla stackaren fick bara gå i koppel i trädgården de första dagarna. Och det var något hon ABSOLUT inte tyckte om.

ÄNTLIGEN hemma.

Efter två timmars väntan på djursjuhuset fick vi äntligen träffa Edina. Vi skulle dit klockan 4 och kvart i fyra var vi där. De sa att vi skulle gå till väntrummet och där satt vi och väntade i en och en halv timme. Då gick mamma och då hade de i kassan klabbat till det och sen fick vi äntligen få träffa henne. 

Hennes underläpp där hon va jättesvullen hade huden försvunnit och nu är det liksom köttigt. Här kommer en bild på henne, Kolla hennes stackars läpp. Min sötnoos !Kolla här på denna, Usch, Hoppas hon blir bra snart. För det är läskigt att kolla på henne.

Nytt om Edina

Djursjukhuset ringde.
Edinas feber har gått ner o hon är lite piggare. Dock tycker dom hon är lite dämpad. Hon är ju blyg av sig så jag tror hon blir piggare om hon får komma hem.
Vi ska in där vid 16 tiden och hälsa på henne så får vi se.
Svullnaden under hakan är kvar så dom misstänker ett stick från något.
Veterinären är danska och ringde på min mobiltelefon så jag förstod inte allt hon sa. Hoppas på mera information när vi är där.

MVH Heléne

DJURSJUKHUSET!!

Idag tänkte jag lägga in en massa bilder som jag har tagit. Men jag har tappat lusten.

Idag vid 1 tiden åkte jag och mamma till Ewa på kennel dagsljus. När vi kom hem vid tjugo i 6. Möttes jag av tre stora mittlar. Ingen liten valp. Så jag öppnade grinden och de stora rusade ut till mamma som väntade på de där ute. Edina som bara låg i korgen kollade på mig men hon rörde sig inte som om hon skulle komma till mig eller någonting. Så jag gick in och bar upp henne och släppte ut henne på trappan. Men där satte hon sig bara ner och sen rörde hon sig inte. När hon sen kom in igen lade hon sig bara på govlet och brydde sig inte om någonting.

Mamma har blivi jättestucken av någonting igår och idag så hon åkte till Apoteket. Så eftersom Edina inte brydde sig om någonting och sånt så tog jag med henne i min famn och satte mig och mös med henne. Hela hon skakade och rös till hela tiden. Så jag ringde mamma och när hon kom hem igen tog hon tempen på henne. 40,9 stog den på. Så mamma ringde direkt till djursjukhuset och de sa att vi skulle åka in direkt. Och det gjorde vi såklart.

De tog lite blodprover och nu ligger hon kvar på djursjukhuset. Och har dropp och allt. Min stackars lilla bebis. Hon som va så frisk när vi körde hemifrån vid 1. Och så fort det har hänt.

Så fort vi hör något nytt skriver jag. De skulle höra av sig om det blev sämre annars ringer de imorgon mellan 11 och 2. Så vi får hoppas att de inte hör av sig förrän imorgon.

RSS 2.0