Första utställningen 2010

Ja, så var då den första utställningen för i år avklarad.
Edina var som vanligt mycket lugn, sansad och lydig,hon vet när det gäller.
Hon fick första pris med HP och blev BIM. En creme hane från kennel Champex blev BIR.
Vill ni se domarkritiken får ni kolla in på hemsidan.
Här kommer lite bilder.



hundutställning på lördag

Jag tänkte bara säga att på Lördag är det hundutställning i Hässleholm med lilla Edina. Kom och hälsa på vettja? :)

snön i göteborg

Här i Göteborg har vi det underbart mysigt för er som undrar. ( mamma gör säkert ). Igår va vi ute och handlade och hittade ett ställe där INGEN gått. och självklaart skulle jag dit. Och när jag tog mina fötter dit va snön över knäna. Bara kolla ! hahah



En läskig bild med våra ögon, men mysig om man kollar på den ändå.

i göteborg,

Nu denna veckan blir det inget inlägg ifrån mig, tyvärr. Jag är uppe i göteborg hos min syster. Men om ni har tur så lägger mamma in någon text. Kameran har jag ! Kanske blir blir någon Izzie bild :) Ingen aning om när jag kommer hem. Så ni får ha det så bra där ni är . :) så hörs vi när jag kommer hem.

Edina och Izzie

Idag kom ju min älskade mellan dotter hem från Göteborg genom snökaos och allt.
När Amanda kommer , kommer ju Izzie oxå.
Izzi är verkligen den häftigaste kattunge jag träffat. Hon har absolut ingen rädsla för våra 5 hundar.  Precis som att " här Kommer ju jag".
MEN, så måste jag ju oxå säga att våra hundar verkligen är supersnälla mot allt o alla.
Kattungar eller marsvin ,eller kaninbebisar,alla älskas.
Men man märker att Izzie och Edina dras till varandra, dom är ju liksom bebisar båda. Här är busbilder!




Sedan har ju Izzie hittat på egna regler när hon kommer hit.



Man får ju inte vara PÅ bordet , men ingen har ju sagt att man INTE får vara under duken på bordet hihi.


Imorgon blir det kalas här  då jag ju fyllt hela 43 år , usch, vem vill bli gammal.
Ha en bra helg:)


plugg och plugg

jag är extreeeeeeeeeemt trött.... Skolan tar död på mig. och vi har fyra prov på två dagar nu. två avklarade och två kvar imorgon. Sen är det Sportlov för min del. Skönt. Men nu ska jag plugga en massa tills kvällen.

För några dagar sedan tog jag jättefina bilder på hundarna. Men jag har inte orkat lägga in de ännu. riktigt trött hela veckan, sen igår hade jag fullt upp exakt hela dagen. Men på lovet kommer de komma. :)

amanda och izzie

Idag eller imorgon, ingen aning nääär, kommer AMANDA och IZZIE! :D lääääääängtaaar ! :)


Sötaste skorna EVER!


GRATTIS MAMMA!

GRATTIS TILL MIN SÖTASTE MAMMA SOM FYLLER ÅR IDAG ! :) ♥

hundskor

Samba ville inte alls ha skorna. men Edina ÄLSKAR de. hahah. min gullunge ! :)


lydighet utan träning, går det ?

Träningen idag gick toppen faktiskt! Trodde aldrig det. Faktiskt så var Edina nästan lydigare än Mogge. Trodde jag aldrig men kul. Jag längtar till valpfortsättningskursen ( min och Edinas första kurs dock) börjar. Vi har inte tränat någon gång på riktigt utanför trädgården.

Men med lite godis i fickan så går mina tjejer fot bredvid mig hela tiden.

Efter en timme ute i trädgården med snöbus, blev mogge som en snögubbe. Så han fick töa i farstun medan mina flickor va torra efter fem minuter. Stackars Mogge!.

När han torkat gick jag och lisa, och mogge som fick följa med för att få sova lite, upp på rummet och snackade och hade skoj! Senare gick vi ut i koppel och även då fick flickorna följa med. Vi lämnade kusinerna på vägen och gick hem igen själva.

Vi tre var ute i en hel timme. Eftersom jag är förkyld va min näsa heelt röd när jag kom hem. Stackars näsa säger jag bara ! HAHA. Både Edina och Samba gick fot bredvid mig eftersom jag fortfarande hade godis i fickan. De fick en massa godis varje gång de va duktiga. Hela tiden då nästan. hahah.

När Samba var valp stannade jag på varje övergångställe och hon fick sätta sig ner och när hon blev lydig och kunde stanna och stod stilla när hon blev äldre slutade jag med det. När jag sedan fick lilla Sorita tänkte jag börja med det men hon lyssnade inte och kunde inte det alls så jag gav upp det med henne.  Men Edina är så lydig, det har tagit huur lång tid som helst, men jag har tränat jättemycket när jag gått ut med henne att hon ABSOLUT inte får dra i kopplet, och det minsta hon drar, rycker jag pyttelite i kopplet och säger Ediiinaaa.? så saktar hon ner och jag behöver kanske göra så två gånger på varje runda nu. Hon har lärt sig att om man inte drar blir det roligare. Och hon har rätt. Alltid när hon kommer hem får hon godis och blir den malligaste som finns.

Alltså, Edina är mycket lydig även utan kurs och massa sånt. Det lilla jag har tränat med henne när hon varit frisk hargjort mycket nytta. och jag hoppas att till våren ska hon lära sig gå lös precis som Samba. Tänk vad coolt det hade varit med två lösa hundar. Samba har gått lös så länge jag kan minnas. Hon har inte ens med sig koppel längre. Och det roliga är att när det kommer en hund springer hon hellre och ställer sig bakom mig än att gå fram till den mötande hunden. HAHA !

Känner att texten blev väldigt lång nu ! Så sista saken;

JAG ÄLSKAR MINA GULLEGRISAR ! :) ♥


träning på g

Nu kommer snart min och mina flickors kusiner. Vi ska "träna" i trädgården, typ lycka till ? Edina kan ingenting ! HAHAHA, men det ska bli kul. Bäst att fixa mig lite! :)

minnesbilder

Jag kollar på en massa gamla bilder som jag har på en gammal box. JAg har kopplat den till min data och sitter i köket och kollar runder på den. Så mycket skratt man får av att kolla på gamla bilder. Helt underbart ! :)

Här kommer lite bilder. De kommer i helt oordning, men de är såå fina ! :) många har dålig kvalite också, för de är tagna med min gamla mobil.

Denna bilden gillar jag. Jag håller i en kattunge som vi hade för jättelänge sen. Och min syster fular sig i bakgrunden. hahah


Åhh mitt hjärta ! :)



Schakkiiiiiibackiii !



Denna dagen kommer jag ihåg! Jag va sjuk och så gick jag till skogen som ligger 15 minuter härifrån. Och så gick jag där en runda med Samba och Ofelia, Jääätteemycket snö hade kommit och det var 27 mars 2008..



Ofelia hade nästan tre veckor kvar innan D-kullen skulle komma så Schakki låg hemma och sov så här skönt när vi kom hem. Vilken gottegriis.!



I april 2008, den 11 exakt, va min skola ute och skulle gå i skogen. Jag och min bästa kompis hade med en av våra hundar. Schakki blev min. Det var min kompis och jag och sen fyra killar ifrån vår klass. Vi skrattade så mycket och skulle ta en genväg igenom skogen. Men det tog oss tre timmar längre tid och vi va vilse. Hittade inte ut ur skogen. HAHAHA ! Det är en dag som jag också kommer ihåg helt ! Skrattar fortfarande åt den dagen idag. Snart två år sen.

Här är D-kullen en dag gamla.


Dazybajzy. hihi.



Nej nu får det räcka. Ska göra KYCKLINGSALLAD nu. Jag känner den i munnen redan. finns inget godare ! hahha.


första modellbilderna

Här kommer några fina bilder på sötnosarna november 2007.




En liten Charlie valp vi hade då. Den enda grå valpen vi fått.

 


<3

Jag är fortfarande jätteförkyld. Min syster blev visst också sjuk idag, så mamma fick åka till sjukhuset med henne. Hoppas inte det är något allvarligt. Så nu ligger jag här i soffan. med musiken på tvn och 6 hundar som bara vill komma in och kela i soffan med mig. hahaha

åååh som jag älskar de söta djuren ! :) De gör verkligen min dag bra ! :d <3

förkyld

Jag är extremt förkyld, ligger hemma i soffan och torkar näsan varje minut. hahaha ! Nu vill jag bara sooovaa. Får se om mamma uppdaterar något roligt i helgen.

När jag blir bättre ska jag gå och ta fina snöbilder med hundarna. ! :D

Fredags mys med familjen

I fredagskväll kom Anna, hennes familj och mormor och christer som sakt, Och vi hade riiiktigt roligt !! hahaha Här kommer lite bilder och videor. Njuuuuut , hahaha . :)



För fler bilder gå in på denna  och kolla vidare på videoklippen och fler bilder.. :)


izzie

Söööötaa Izzie ! :) Hon är som fulast nu. långa ben, lång kropp, extremt lång svans och mager. Alla ungdjur är fula alltså ! hahaha . Edina har precis börjat se ut som en fin hund. hahah

Och så busig lilla Izzie är. :)


Izzie och edina

I torsdags kom ju Amanda och Izzie till oss. Izzie och Edina har busat riktigt mycket under tiden de va här. Men nu är de hemma i Göteborg igen. Lite bilder på Edina och Izzie nu då.



videor? imorgon!!

igår tog jag väärldens gulligaste bilder och ursöta videor på hundarna, izabella och izzie. Jag hade tänkt lägga in de idag, men youtube är sjukt segt. Har lagt in videor där i över 4 timmar nu och det är bara en och en halv klar. Så när den som håller på nu är klar blir det sängen för mig också.

Mina bäbisar vill sova nu. Så youtube får bli klart någon gång !!! hahaha .

gäster

Izzie kom igår. Riktigt mysigt. Fast syrran är bäst ! tihih. Och nu idag har vi filmat mycket. Både på Izabella och izzie, och hundarna. Jag lägger in bilderna på datan nu. Men de kommer på youtube imorgon.För jag är trött nu och vi har fortfarande gäster. Längta till imorgon!! :)

Matdax

Nu på kvällsmaten va jag tvungen att filma när hundarna äter. Det har tagit låång tid innan jag verkligen gjort det. För kameran har inte haft batteri, hundarna hann börja äta. Meeen kolla som mina flickor snurrar. åååh älskar dem ! Helt underbara. Och sen lille Schakki som inte börjat äta innan tjejerna är klara. HAHA !


Lek med kusinen Mogge.

Idag kom pudel kusinen Mogge på lite bus.

Mogge har varit halt och sedan har Edina löpt så det var ett tag sedan det var bus.

Så här roligt har man när man leker i snön.


Dom kunde vara stilla i ett par sekunder oxå.


levande snögubbe!!?

Snöstorm är nog något som alla har just nu i sverige. Vi har iaf enormt mycket. Och alla hoppas väl på 20 centimeter snö inatt?! :D

Salli den stackars kan inte vara ute utan att bli en snögubbe, Jaa alltså full av snö så det klackar när hon är inne. Så henne har man inte ute om det inte är akuuuut för synd om henne när hon får vara i hallen och torka hela tiden.

Ofelia och Samba kan inte gå ett steg innan de stannar och vill bli burna in igen. Och edina, vet inte riktigt om hon gillar snön eller inte , för ibland springer hon runder som en galning och ibland vill hon bara in i varmen igen. Och Schakki gillar verkligen snön. Han är den enda som kan vara ute länge. Hoppas de nya skorna kommer snart så jag och min bebis kan gå ut igen! tihih.

Nu ska jag plugga, goodbaaj ! :d

RSS 2.0