Kattunge!

Imorse köpte syrran en söt liten kissemisse. En vid hona. Sjuukt söt! Men nu är hon tillbaka i Göteborg efter en helg i lilla Åstorp.

Vi får hoppas att hon snart får ett namn. Och jag hoppas att amanda snart kan starta sin kamera så jag kan få någon fin bild som jag kan visa er. För en sån skönhet som missen är är helt sjukt ! :)

Magi!

Sist jag skrev var innan jag skulle ut med hundarna igår. Ni ska bara veta så roligt det ser ut precis när man går ut med dem. De drar sjukt mycket tills man fått in rätt taktik och de lärt sig lyssna så hänger alla koppel förutom Edinas. Det va extra kul när vi mötte en tant med sin hund. Alla hundarna gick fint med lösa koppel och tantens hund bara kollade. Sen när vi mötte en man med sin hund kunde han knappt hålla sin hund men våra spetsar bara gick fint vid mig. Samba var tilochmed lös. Fast Edina kan inte gå helt ännu så lite drog hon.

Idag kom lille mogge till oss och busade en massa. Och åkte hem efter några timmar igen. Längtar till sommaren när vi kan åka moped ut till standen och ha våra hundar med oss och bara sola och hundarna får bada i havet. Det hade varit sjukt mysigt ! Hoppas det händer MYCKET till sommaren.

Nu kallar sängen! Godnatt.

dags för promenad

Nu sitter jag här och har nyss fixat en massa med bloggen. Slutade skolan vid 11 så helt onödig dag. Salli har nyss åkt iväg till sin "andra familj" så har bara de fyra mittlarna hemma. Så nu ska jag gå ut med de en runda. Så att de är rastade när mamma går upp. Så bäst att fixa allt nu. Innan vi är ute kommer det ha gått 15 minuter ! HAHA

SCHAKKI

Grattis till SCHAKKI som fyller år idag ! mamma... du har väl inte glömmt ?:)

marsvinsbebisarna

Bilderna skulle kommit igår jag vet. Men mådde inte så bra så orkade inte fotografera de efter en massa timmar i skolan och sen läxa med en kompis. Men nu kommer iallafall de efterlängtade bilderna. Jag hoppas de är efterlängtnde för de är sååå söta bebisarna.

Dessa två killar föddes tillsammans med tre till men som tyvärr var döda. Men de som finns här är ju sjuukt söta !


Små är de också..




Killarna föddes på morgonen någongång. Och sen på kvällen klockan 10 kom nästa gäng.


Detta är den enda honan som kommit.



Marsvins bebisar

Tro det eller ej, Marsvinsbebisar på VÄG !

Imorse kom det 5 stycken men tyvärr va tre döda, så nu finns det två sjukt söta killar där nere. Och nu klockan 10 kom den första nya igen, alltså tredje ungen, och andra kom precis, och nu måste jag sova för det är skolan imorgon !!

Så bilder och annat skoj kommer imorgon på de söta så grisarna. Vi får väl se om det blir fler inatt. Finns fortfarande minst en hona till med bebisar.

Hundutställning i halmstad.

Idag var det utställningen i halmstad. en inoff, men gud så roligt det var. Kusinerna var ju också där så det var mycket trevligt..

Här kommer bilder och lite text. Här är Edina och jag.



Sen blev det Enzos tur att gå in i ringen. Tyvärr åkte han ut med en slät etta eftersom domaren tyckte att han hade för lång nos? hm, knasigt.



Här är lilleMogge i sin farmors famn.


Sen blev det min och Edinas tur. Vi visste inte om att enzo hade åkt ut innan och det var kanske tur det också.


Vi fick HP och blev BIR. Tyvärr fanns det inga fler bilder som min kamera tog på oss som blev bra. Hoppas att när jag fåt bilderna av kusinen att där är fler bra på oss som kommer senare.

Edina blev så glad att hon snurrade hela vägen ut, som man även ser på bilden.


Sen blev mittlarna sugna på godis och började tigga.


Jag och Edina skulle in igen och hoppades på att det var efter Mogge så vi kunde kolla på honom först.


Denna bilden på Enzo ÄLSKAR jag. sjukt fin !


Sen blev det äntligen Mogges tur. Första gången för mogge och han var väldigt duktig !





Mogge gick också vidare och blev BIR. En mycket bra första gång.

Sen skulle vi ställa upp oss, jag & lisa och våra små svartisar på sin första utställning tillsammans. och sen blev det även enskillda bilder.





Sen blev det min och Edinas tur att gå in och tävla mot alla valpar i grupp 5.


Jag och Edina blev 2a i hela SPETS GRUPPEN ! Såå stolt ! min lilla bebis ! :)


Sen fick hon baraa mysa hela tiden tills vi åkte hem.


Sen blev det Mogges tur i grupp 9 eller vad han nu är i för grupp. Tyvärr åkte han ut som hund nummer 3 då han fortfarande inte har fått några stenar ännu. Får hålla tummarna på att de kommer så det han bli en utställningshund !

imorgon...

Jaa, då var det hundutställning imorgon igen. Lite över halmstad, Edina och Enzo ska dit. Och mogge Edinas "kusin" ska också med dit. Så det blir släktträff där nästan. HAHA!

Nej men lite släktingar iaf. Jag har nyss kollat på idol och nu ska jag in i duschen och sen välja kläder inför imorgon. Sen är det idol igen och sen sängen som gäller.

Bilder kommer förhoppningsvis imorgon!

happydog

Idag fick vi de efterlängtade bilderna från Happydog. Här kommer det några.


helsingborg.

Nu har jag och Edina nyss kommit hem. Vi åkte vid fyra tiden till helsingborg med TÅG tillsammans med våra kusiner, Lisa och Mogge. Vi gick i stan lite och hade väldigt mysigt tillsammans. Efter tre timmar tog vi bussen hem igen och nu ligger Edina och sover som världens busunge.

Innan vi åkte iväg hade hon varit ute med mamma och de andra hundarna en låååång runda, Så inte konstigt att hon är trött nu.

rosetter

Jag och mamma blev nästan nyss klara med hundarnas rosetter. Mamma strök de och jag satte upp de fint på galler utanför mitt rum. Det blev två fulla kompostgaller med bara Samba och Schakkis priser.

Dazys Soritas och Edinas får vänta till en annan dag och ligger på ett rum för att inte bli skrynkliga igen.


Edina min älskling! <3

Jag måste bara passa på att skriva så glad jag är. Jag har fått en valp. Kan ni förstå? Edina har blivit en hund nu. Innan va hon inte en hund, utan något som liknade en hund, som var helt underbar men ingen man kunde leka kela eller ta med ut när man ville. Men nu är hon äntligen den lilla söta valpen som jag önskade.

Hon är så mysig och idag har hon inte haft egna ben. Hon har varit min lilla nallebjörn som jag bara burit runder på och mysit med. Heelt underbart.

Innan idag så satt jag vid köksbordet med min data. Så kom först Edina som fick hoppa upp i mitt knä. Sen kom även Samba så hon fick sitta på stolen bredvid mig. Och även om Edina inte fick plats och att hon inte visste hur hon skulle sitta så satt hon kvar. Hon gick inte där ifrån tills jag släppte ner henne. VÄRLDENS MYSIGASTE HUND!

Malmö valputställning

Förlåt för dröjningen, nu ska jag verkligen skärpa mig! Nu kommer bilderna från malmövalputställning som var förra helgen.

Detta är Carina och Enzo. De ställdes först av de tre syskonen och eftersom han var den enda hanen va det inte någon speciell konkurrens så han gick vidare direkt för att tävla om BIR och BIM.



Sen blev det Hanna & Ella och min & Edinas tur.


Lite besviken blev jag tyvärr på min lilla Edina ibörjan. Men det är inte konstigt att hon inte kan gå i koppel när hon inte hunnit bli tränad mer än två veckor. Men dra kan hon iallafall göra! hahah


Ella... Att skriva Ella igen när hon kommer på bilderna påminner hemskt mycket om när de va små skitungar och det inte fanns så stor skillnad på de.






Jag och Edina vann över Ella. Och fick sen tävla mot Ewas bruna tik om bästa tik. Och där vann Ewas. Mycket fin tik. Men även 3 månader äldre. Så vem vet, Edina tar det nästa gång ellerhur?!


Sen blev det Enzos tur igen och då blev han BIM och den bruna tiken BIR.


Sen skulle vi in i syskonklassen.


Vi fick HP och mycket fin kritik. Och gick vidare till stora ringen. Myycket lång väntan i fyra och en halv timme.


Under väntan blev det en massa bus mellan syskonen. Här kommer lite bilder. Ella med sele och Edina med rosa koppel. Se om ni kan skillja de. Inte så lätt att se vem som är vem om man inte vet det innan.


Enzo ville också vara med men tjejerna stötte ut honom..





Sen blev klockan 3 och syskonklassen började. tyvärr gick vi inte vidare. Men det var inget jag förväntade mig heller.

dragkamp

Idag har Edina lekt med Mogge, och hans granne va också där och lekte, en cockerpoo, en sötnos.

Men det jag skulle skriva nu är att jag och pappa kollar på Idol. Men har en valp som har dragkamp med sin mamma och pappa. och de ger inte sig. Utan edina kämpar och kämpar men får aldrig den stackars apan som hänger mellan tre munnar.


busstur

Jag och Edina har varit i Helsingborg idag. Vi tog bussen in där och mötte en kompis. Vi gick runder lite i stan och sen tog vi bussen hem igen efter två timmar. Och nu är Edina helt trött och ligger och sover. Och jag och min huvudvärk ska också gå och sova nu.

Men Edina gillade att åka buss iaf. Mycket trevligt att man kan ta med henne nu överallt med buss.

Växjö hundutställning

Igår var det ju hundutställning i Växjö. Här kommer bilder och lite text.

De två första hundarna här på bilden, fanns på samma gång som lilla Sorita. Den andra hunden är även hennes kullbror och de är kopier av varandra.

Lilla Samba väntar på sin tur, dödstrött som hon var kunde hon knappt hålla ögonen uppe.


Ytterligare tre hanar.


Två till och andra hunden blev även BIR.


Nu kommer tikarna


Här är en till tik som också fanns när Sorita var valp. Och så Dazy och jag.



Och vi vann, :) men tyvärr bara med en slät etta.



Sen blev det min och Sambas tur. Men tyvärr blev vi tvåa i gruppen.

Det var sista bilden. Men jag är nöjd över dagen även om det inte gick så bra. Jag får hoppas på bättre framgångar nästa helg då det är Edinas tur.


stolt matte!

Just nu ligger jag i sängen, Samba vid mina fötter och Edina ligger bredvid mig. Och båda två sover så skönt. Edinas burvila tog slut igår och idag har hon busat med kusinen Mogge.

Utställningen idag gick helt okej, Vääldigt nöjd över min lilla Samba som gick fram, ( trots att hon är livrädd för hundar efter att hon blev biten två gånger) och hälsade på en massa hundar. ALDRIG sett henne göra det sen för två tre år sen. Det börjar kanske släppa lite ? :)

Men mer uppdateringar kommer imorgon för nu ska jag stänga av datan och pussa hundarna godnatt och sen lägga mig och sova. Sista natten innan skolan börjar så imorgon blir det SOVMORGON, jag gick ju upp innan solen, eller nästan iallafall. Vid sex tiden. Men vi hörs imorgon, eller idag eller vad man nu ska säga.

Förresten, jag får knappt plats i min säng. Flickorna tar all plats, ! hahha

RSS 2.0