trångt

Inatt har jag sovit TRÅNGT! Ofelia tar verkligen hela sängen och flytta henne är mycket svårt eftersom hon inte är lätt som en fjäder. hahah ! Vilket monster alltså.

raketer

Ute smälls det en massa raketer. Ofelia är livrädd och fick sova i min SÄNG inatt. Tänk Ofelia och edina i min säng, och de tog ju inte den lilla platsen utan halva sängen. Men vad gör man inte för skitungarna? haha

Ofelia ville inte ens ut nyss. Undra hur det blir imorgon eller på nyårsafton. Hon kommer pissa ner sig av rädsla. Stackas hund. haha!

Izzie

Som ni alla säkert vet har min syster en kattunge. I tisdags satt vi hela familjen och mös i soffan. Och Amanda kysste sin katt mitt i pannan och hon fick världens pussmärke mitt i pannan. Så söt!


Edina busar hela tiden med Izzie.


Julefrid

Julen är över. Nu är  det lugnt i huset.
Vi är nu alla lediga till nästa år.
Det finns nu bara en liten marsvins unge kvar,så det piper inte så mycket från buren.




Izabella blir rädd för tomten och jag måste hålla rymmaren Edina när dörren öppnas. Edina rymde tidigare på kvällen från mormors gräsmatta och fick Mogge med sig på en runda runt kvarteret. Efter for jag i djup snö i foppatofflor.




Amanda med sin kiseunge Izzi.


Lillejulafton

Idag har det varit mycket.
Många marsvinsköpare hela förmiddagen.  Kl 13 kom farmor o farfar med paketer. Kl 15 kom morfar med en stooooooooooooooor korg från pistascia , med mycket choklad i.

Sedan kom Izabella , hon ville hellre vara med mormor än o handla. Jag håller med henne.
Hon gillade att vi grillat revben.


Izzi har blivit "plågad" idag.  Amanda och Andrea tyckte hon skulle ut en sväng.


Så här glad var hon när hon fick klättra i ett äppleträd hihi.


God jul på er alla!
/Heléne

dagen innan julafton!

Idag har alla marsvinsungarna åkt förutom en liten hane. Och sen har min farmor och farfar varit hos oss och nu kommer snart min morfar hit.

Så har mycket att göra innan julafton imorgon. Ska slå in de sista paketen också nu snart.

Och vet ni? jag sitter på min mammas nya minipc som hon vann av Royal canin i förra veckan. Hon skrev en slogan och i den skulle tre ord finnas med. Hundmat kattmat och ordet royal canin. Och hennes blev så bra så att hon vann en fiiiin data.

Nu ska jag slå en ett paket som syrran har på sitt rum för hon kallar på mig hela tiden nu. Vi höörs sen när jag ska lägga in bilder på lilla Izzie som åkte ut i trädgården i all snö idag. hahaha !

julklappar

Idag flyttade tre marsvin. Annars har det inte hänt något speciellt som djuren varit med om. Jag har förresten köpt en julklapp till mina bäbisar, huundgodis. som de ska få när de ska sova. Annars kan man inte vara så säker på att det inte är någon av de andra som käkar det.

Nu ska jag gå och sätta mig i soffan föör jag är skit trött i hela kroppen över att ha varit och handlat en massa julklappar hela dagen idag... :)

Syrran tillbaka !

Min syster och Izzie har kommit idag. Izzie är såå söööt alltså ! hon springer runder på golvet och var nyss ute i köket och kollade. Med alla fem hundarna runt sig gick hon där som ingenting.

Edina och Ofelia är de som har mest koll på henne och Edina har nyss blivit bortskrämd av lilla lilla Izzie. Så gulligt det ser ut när katten skrämmer Edina så hon hoppar runder som om hon blivit livsrädd. Nu ska jag fortsätta med min onda arm och ligga i soffan och kolla tv.

Ni ska bara veta så ont jag har i armen. Tog en spruta idag ju, och INGEN förstår så ont jag här. GRISAR I DETTA HUSET!!! :(

Schakki och pussgurkan Paris

Sckakki gosar med marsvinet Paris.


Snö bilder till Amanda

Amanda i Göteborg har nästan ingen snö så vi har tagit lite bilder .

Håll tillgodo Amanda


Här snöar det mycket men det syns tyvärr inte.

Ses imorgon Amanda hoppas det ligger kvar då.


inget viktigt.

Ni med en blogg eller hemsida som behöver mer besökare;

Gå in på denna sidan och följ instruktionerna http://www.viraltrafik.se/?anndreea , Så kommer det komma fler som besöker din sida. Som denna kenneln kanske det kommer fler som är intresserade av våra söta vovvisar. Så tryck på länken och gör som det står.! :)


julgranen!

Idag åkte jag och mamma och köpte julgran. ÄNTLIIIGEN !!!

Den såg ut så här när vi kom hem med den. Oklädd och allt.

Söta Schakki fattar ingenting.


Men när ljusen kommit upp och bockarna står på plats lägger han sig nöjt vid dem och passar granen.


Seeen. skulle jag pynta Schakki också....

Och han blev såååååå söööt!

Granen blev iaf finare.

Och Edina tyckte också den blev fin tillslut. för hon ställde sig och kollade på den.


Vinterbilder

Nu är det vinter i skåne oxå.
Här kommer lite vintriga bilder som Andrea tagit idag.
 
Samba,Edina och Schakki  i snön.

Samba framför granen.

Edina har svårt att vara stilla men här fångades hon på bilden.

Ofelia stretchar i snön.


Andra snön och bus!

Igår kom den första riktiga snön. Som tyvärr försvann direkt igen nästan. Och idag vid 2 tiden böjade det snööa som tuusan, Och det snöar ännu. sex timmar efter. Deeet är sååå mysigt och jag ÄLSKAR snön!

Så jag ringde mina flickors kusin och min kusin, som senare kom till oss och så gick vi upp till skogen. Vi gick en lång runda på en timme nästan och sen gick vi till en stooooor gräsplätt. Egentligen är det en hästplats. Där hästar tävlar och allt. Men vi stack dit och hundarna sprang runder som galna idioter. haha !

Mogge som är en pudel blev fuull av snöbollar på sina tassar. Stackars lillkillen. Men nu är vi hemma och jag har legat under täcket i sängen en stund och blivit varm. Men jag har blivit såå trött över att ligga där så ska minsann gå och sova snart. Skolan börjar imorgon tidigt och jag måste gå upp vid 6. Och jag kääänner inte för det när man kan vara hemma hos hundarna och asta snö :(

Ops glömd födelsedag.

Igår fyllde de 5 killarna i A-kullen 4 år.
Grattis i efterskott alla, Adam , Alfonzo , Arramis , Al Capone  och Aslan .



Heléne

marsvinsbebisarna.

När marsvinen föddes såg mamma det på en kull och kallade på mig mitt i natten. Och hundarna var helt galna och ville bara kolla hela tiden. Kolla själva...



Här är en liten bäbis. Precis född.

Izzie bilder.

Imorgon åker Amanda hem till Göteborg och tar såklart med lilla Izzie. Vi har fotograferat henne sjukt mycket denna helgen så lite bilder kommer till här. NJUUUT för efter måndag blir det dåligt med kissekattsbilder igen.

Så bilderna för hela tiden kommer nu..


Hundarna kelar med henne varje dag. och hon tycker nog om hundarna väldigt mycket.



Detta är Amanda, för er som inte visste om det.

Izabella o Izzi.

Givetvis är Izabella som resten av tjejerna i familjen tosig i djur. När hon fick syn på Izzi ville hon inte släppa igen. Amanda övervakar.



/ Heléne

Julbak med bara tjejer.

Idag har det varit julbak.
Det bakades Lussebullar och gjordes knäck och annat julgodis.
Det var 4 generationer här o bakade.

Bäst på att baka var Belliz. Givetvis.

Här knådas det.

Och här målas det med ägg på lussebullarna.

Det gjordes knäck och Andrea och Anna hjälptes åt vid spisen.


Amanda i full koncentration rullar lussebullar.

/ Heléne

Marsvinsungarna

Här är de 2 flickorna.


Detta är de 5 hanarna.


/ Heléne

Marsvinsburen

Ja då så har ju marsvinen fått ny bur. Dom har inte riktigt lärt sig att gå mellan våningarna och kommer en unge fel så hörs det, ja jisses sicka skrik.



Ja här har dom inte flyttat in ännu.

Men väl på plats så hamnade hanen Berlin i översta våningen och till sin glädje fick han en ny kompis hihi. Sig själv. Han speglar sig heeeela tiden.

Berlin.


/ Heléne

Julgodis snart!

Mogge är här nu och har varit här sen 12 tiden. Och nu ska han snart hem och så kommer Izabellabus hit och så ska hon sova här hos oss. Vi ska ha det sååå mysigt och baka en MASSA och käka LIKA mycket som vi bakar ! tihihi.

Nu ska mamma kolla lite vid datan innan Belliz kommer hit så vi höööres ikväll och då kommer förhoppningsvis en massa bilder om jag hinner och inte har för mycket att göra med huset fullt ! :)


ny bur.

Min käääära syster kom hem idag. Och imorgon kommer min andra syster dotter till oss och sover här och vi ska baka julGODIS så det ryker om det !!

Jag va även och handlade en massa med min mamma och mormor idag. Det blev lite julklappar till mig och en sjuukt fin marsvinsbur. Den är i tre våningar och nu kan de sju bebisarna springa runder med sina mammor upp och ner. och så pappan är på en våning högre upp själv, men han är sååå glad för han har en kompis i spegeln, Jaa alltså han själv. Han står och kolla i speglen hela tiden och är hur lycklig som helst! gulliigt !

Nu ska jag gå och duscha och sen sova. Ha det bra allihopa! :)

Födelsedag

A-kullen, B-kullen, C-kullen, D-kullen och E-kullen, Er kära mor fyller år idag. Sju år och nu är Ofelia en gammal tant! :)



finaste väggen i huset!

Vi har en vägg som ser ut så här. Kan den bli finare?!?! Kan knappast tro det .


bus stund

Mina två flickor är mycket busiga. De bråkar myyyckeet och ibland bara busar de. Kolla på mina bebisar ! ÄLSKAR DEM ! :)

Och såhär ser de ut efter en busstund.


Izabella och marsvinsbebisar

I sommras var det en årlig marknad i Röstånga. De säljer djur där och dit åket vi alltid. Iår blev det ett marsvin som Izabella fick av sin mormor. Hon döpte den till min och för en vecka sen kom hon och sa att hon hette mimmi. Vilken gullunge ! Och den 1 December fick lilla mimmi bebisar. Tre små sötnosar och Izabella kom och kollade på sina små. Kolla på dessa bilderna som mamma har tagit på dem. Jag var inte hemma när hon kom men mamma sa att Izabella tog upp ett marsvin och pussade det och tog nästa och pussade de. Kolla på dessa underbara bilder !

Här är någon bild på några av bebisarna.


Kloklippning

Izabella sötnosen kom på besök med Dazy för någon dag sen och mamma fixade hennes fötter då. Mysbilder nu. Kolla så duktig Izabella är och hjälper mormor.



den 25....

... november var Mogge och Lisa på besök och busade med edina. Här kommer lite bilder från när de leker och har mysigt. Jag och lisa kollade på film på mitt rum och hundarna låg i sängen hos oss efter de busat i nästan en hel timme.


Izzie


Jag har fått lite fler bilder av min syster på Izzie. Njuut. världens sötaste kissekatt. Och nästa helg kommer de till oss. Hoppas jag !! :)

Det kommer andra bilder ikväll från veckan. För måste fixa mig lite för ska iväg snart.




Izzie

Snabbt inlägg med tre ursöta bilder på Izzie. Jaa det är så min syster katt heter nu. Hon som jag berättade om. Amandas kamera är väldigt dålig så hon ska få min lila som jag hade innan och fottade valparna med ibörjan innan min systemkamera kom. Så den ska hon få så jag kan få fina bilder på Izzie som kan komma in på bloggen.

Här kommer iallafall de bilderna.


Oj, det blev visst 4 bilder! :)

RSS 2.0